Онуфріївський район
Суспільство

Ми хочемо жити без війни!

Ми хочемо жити без війни!
6 травня 2016 року Онуфріївський районний центр дитячої та юнацької творчості ініціював проведення флеш-мобу до Дня Пам’яті та Примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
В акції прийняли участь представники учнівського самоврядування з усіх загальноосвітніх навчальних закладів району та вихованці гуртків РЦДЮТ «Фолькльорний», керівник Ошека В.С., «Юні ерудити», керівник Деркач Т.В., «Євроклуб»на базі Успенської ЗШ І-ІІІ ст. керівник Салангіна Г.І.

Близько 70 дітей із гаслом «Ми хочем жити без війни» вийшли на центральну площу селища виявити свою громадянську позицію.

У ході флеш-мобу діти засвітили свічку пам’яті та вшанували хвилиною мовчання загиблих у роки Великої Вітчизняної війни та під час бойових дій на сході, промовили молитву за Україну.

Ми вважаємо, що наша місія сьогодні, а особливо дітей – це звернення до жителів міст, сіл близького і далекого зарубіжжя із закликом почути нас і допомогти відстояти мир в Україні, адже якщо за мир підіймаються діти, то така країна непереможна.

Хай буде мир замовкнуть всі гармати,
Доволі крові, сліз, нещастя й біль
Хай відпочине змучений боями
До праці звиклий український рід
Ми миру хочем, дуже хочем миру,
Бо має сенс лише тоді життя,
Як відчуваєш щастя, радість щиру,
І йдем у світле мирне майбуття.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF