---
Суспільство

У Кіровограді стартувала міжнародна конференція

У Кіровограді стартувала міжнародна конференція
Сьогодні, 22 квітня, у Кіровограді стартувала міжнародна науково-практична конференція “Наукові пошуки у ІІІ тисячолітті: соціальний, правовий, економічний та гуманітарний виміри”.
Організатором конференції є Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету за підтримки Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва ім. академіка Ф. Г. Бурчака Національної академії правових наук України. Така конференція відбувається у Кіровограді, як правило, двічі на рік: у грудні та квітні.

На конференцію до Кіровограда приїхало 124 учасники, серед яких 12 іноземців. Із-за кордону прибули представники з навчальних закладів та наукових установ Польщі, Білорусі, Казахстану, Росії.

У Кіровограді стартувала міжнародна конференція

Серед учасників конференції науковці, які представляють 48 вищих навчальних закладів. Також долучились практики: начальник правового управління Верховного суду України Ірина Берестова, суддя Вищого спеціалізованого суду України Павло Гвоздик та багато інших.

У Кіровограді стартувала міжнародна конференція

“Це значна наукова подія для Кіровограда. Цього року розширили тематику конференції. Ми обрали саме такі напрямки, адже наш інститут готує спеціалістів за напрямками: право, економіка, соціальна робота, – розповів Першій електронній диретор ПВНЗ “Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету” Іван Литвин. – У підсумку конференції буде прийнята резолюція щодо конференції. Сподіваємось, що ті результати, які будуть вироблені у результаті конференції, виллються у нормативно-правовий акт або якесь рішення. І що воно не буде носити формальний характер, а застосовуватиметься на практиці. Мається на увазі рішення, які стосуються соціальної сфери, правових або економічних питань”, – додав організатор конференції.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF