Світловодський район
Суспільство

Садимо ліс – примножуємо багатство нашого краю

Садимо ліс – примножуємо багатство нашого краю
У районі завершилася акція "Майбутнє лісу у твоїх руках", яку провело державне підприємство "Світловодський лісгосп".
Висаджувати дерева, окрім працівників ДП "Світловодський лісгосп", вийшли працівники районної влади на чолі з першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Орленком та заступником голови районної ради Олексієм Шаповалом, члени шкільного лісництва "Лісовичок", який діє на базі Микільської школи під керівництвом Майї Мартової.

За словами начальника ДП "Світловодський лісгосп" Олександра Ісаєва, цього року у лісництвах нашого лісгоспу було висаджено 16 га захисних лісових насаджень, 1 га – новорічних ялинок і 29,5 га лісових насаджень на зрубах. На 11 квітня висадка лісових насаджень фактично завершена.

Світловодщина у 2016 році збагатилася на нові насадження дубу звичайного, сосни звичайної, сосни кримської, дубу червоного, акації, липи, клену та інших порід дерев.

Слід зазначити, що Світловодський лісгосп для проведення цих робіт залучав лише власні кошти, які були зароблені за надані послуги.

На сьогодні Світловодщина є територією нашої області з найвищим відсотком лісистості – 17%, тож ми маємо можливість жити у найбільш мальовничому куточку Кіровоградщини, дихати чистим повітрям. Наше завдання – зберегти це неоціненне багатство та щороку його примножувати.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF