Новгородківський район
Суспільство

Зробимо Новгородку чистішою разом!

Зробимо Новгородку чистішою разом!
Шевченківський парк, який розташований біля Новгородківського НВК №3, потерпав від великої кількості сміття та іншого непотребу, що руйнував красу та затишок зеленого куточка селища. Саме тому, 11-12 квітня 2016 року, небайдужі новгородківці, серед яких: учні та працівники ПТУ №36 та працівники ГП «Комунальник» прибирали територію даного парку.
Ініціаторами заходу виступили Вища Учнівська Рада училища, Новгородківська селищна рада, Новгородківський ГП «Комунальник» та ПП «МЮННТ».

Реалізацію своєї ідеї ініціатори розпочали у рамках двомісячника з благоустрою територій, акції «За чисте довкілля». Для доброї справи небайдужі добровольці принесли садівничий інвентар: граблі, лопати, віники, а також мішки для сміття і рукавички.

Зробимо Новгородку чистішою разом!

Дорослі та діти із завзяттям прибирали територію парку. До активістів приєдналась і місцева влада: голова райдержадміністрації Андрій Кочерга, перший заступник РДА Сергій Краснюк, селищний голова Олександр Сириця, директор ПТУ №36 Олег Вєтров та директор ГП «Комунальник» Володимир Лазоренко.

Зробимо Новгородку чистішою разом!

Як то кажуть: «Гуртом і батька легше бити», тож усі разом вони швидко впорались з поставленим завданням. При цьому панувала дружня атмосфера та гарний настрій.

За матеріалами опублікованими на особистій сторінці в фейсбуці, директора ПТУ №36 – Олега Вєтрова, є зрозумілим те, що це вже не перша акція такого плану, яку організовує училище, і щороку вони не залишаються байдужими та із задоволенням приймають участь в упорядкуванні рідного селища до Великодня.

Сподіваємось в майбутньому, охочих підтримувати рідне селище в чистоті побільшає, і час від часу, все ж таки будуть проводитись подібні акції. Адже кожен, хто хоч раз добровільно відвідував подібні заходи, вже ніколи не кине сміття повз урну.

Більшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Так поступово, від людини до людини, наше селище стане чистішим.

"ВК" у PDF