Онуфріївський район
Суспільство

Хочете жити на втіху – частіше помирайте від сміху

Хочете жити на втіху – частіше помирайте від сміху
Під такою назвою 31 березня відбулося чергове заняття в Університеті ІІІ віку, що вже четвертий рік діє при Онуфріївському територіальному центрі.
Заняття відбулося напередодні Дня Сміху – свята, якого немає в жодному календарі знаменних дат, але яке вже стало, можна сказати, всенародним. Його з успіхом відзначають і в Україні, і в Росії, і у Франції, і в Німеччині, і навіть на Сході. Десь його називають Днем сміху, десь - Днем дурня, але скрізь чекають з нетерпінням, щоб від душі повеселитися, розіграти смішні жарти та розіграші, влаштувати цікаві ігри та конкурси.

Заняття в Університеті ІІІ віку, яке було приурочене Дню Сміху, теж пройшло весело і подарувало людям поважного віку багато позитивних емоцій. Вони співали жартівливих пісень, розповідали гуморески, анекдоти та веселі бувальщини, приймали участь у конкурсах та вікторинах, відгадували загадки, отримали жартівливі поради «Як себе правильно вести за святковим столом», провели тест на тему «Як у мене із почуттям гумору?», стали учасниками безпрограшної «Першоквітневої лотереї», а також учасниками веселої «Казки на новий лад».

Хочете жити на втіху – частіше помирайте від сміху

Протягом усього заняття на обличчях пенсіонерів сяяли сліпучі усмішки, було чути сміх - веселий і радісний. Недаремно стверджують медики, що сміх позитивно впливає на фізичний стан людини, знімає стрес, понижує тиск, продовжує життя.

Хочете жити на втіху – частіше помирайте від сміху

Отже, щоб легше було жити, долати дрібні неприємності – даруйте один одному щирі і добрі посмішки. Адже усмішка – бальзам для знесилених, сонячний промінчик для тих, хто впав духом, вона – найкращі ліки від неприємностей. Проте, пам’ятайте, її не можна купити, не можна випросити, позичити, вкрасти. Вона сама по собі нічого не значить, доки її не подарували. Усміхайтесь! Смійтеся на здоров’я! Зі святом – з Днем Сміху!!!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF