Олександрівський район
Суспільство

За чисте довкілля разом

За чисте довкілля разом
У квітні-травні 2016 року в Україні проходитиме щорічна всеукраїнська акція з благоустрою” За чисте довкілля” та День благоустрою територій населених пунктів, який у цьому році проводитиметься 23 квітня.
Розпочалися ці роботи і в Олександрівському районі. Жителі та посадовці сільських та селищних рад, підприємства і організації району проводять заходи з впорядкування своїх прилеглих територій щоб зробити наші населені пункти охайнішими та чистішим.

За чисте довкілля разом

Зокрема, 5 квітня керівництво та працівники райдержадміністрації та районної ради, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств упорядковували узбіччя автомобільної дороги національного значення Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, а також дорогу на в’їзді до Олександрівки центру зі сторони обласного центру.

За чисте довкілля разом

А працівники Олександрівського РЕМ ПАТ “Кіровоградобленерго” та ВЦ-104 разом зі своїми підопічними провели прибирання території біля виправного центру та біля шляхопроводу через річку Тясмин.

За чисте довкілля разом

За чисте довкілля разом

"ВК" у PDF