Олександрівський район
Суспільство

Пленум ветеранської організації

Пленум ветеранської організації
31 березня у приміщенні Олександрівської селищної ради під головуванням голови Олександрівської районної організації Організації ветеранів України Миколи Линника за участі голови Олександрівської селищної організації ветеранів Олександри Геращенко відбулося спільне засідання президії Олександрівської районної та селищної організацій ветеранів України.
У роботі пленуму взяли участь голова районної ради Григорій Гончаренко, представники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду України в районі, територіального центру соціального обслуговування.

Ветерани підбили підсумки діяльності організації у 2015 році та затвердили план роботи на 2016 рік.

Пленум ветеранської організації

Важливим питанням, яке обговорювалося на пленумі, стало питання тісної співпраці первинних ветеранських організацій з органами місцевого самоврядування та представниками місцевого бізнесу. Зокрема, голова районної організацій ветеранів України Микола Линник рекомендував головам первинних організацій укласти угоди про співпрацю з місцевими органами влади на зразок угоди про співпрацю Олександрівської районної державної адміністрації, Олександрівської районної ради та ради Олександрівської районної організації Організації ветеранів України.

Також на пленумі активно обговорювалося питання участі ветеранських організацій у святкуванні 71-ї річниці Великої Перемоги.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF