Світловодський район
Суспільство

У Світловодську стартував міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

У Світловодську стартував міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних
За багаторічною традицією вже 22 рік поспіль проводиться Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних.
Дітлахи Кіровоградщини цікавляться та беруть активну участь у цьому заході, і з кожним роком їх чисельність в ДЮП збільшується. Відповідно і цей рік не став виключенням – у Світловодську стартував міський етап даного фестивалю. В ньому взяли участь команди із 9 загальноосвітніх закладів міста.

У Світловодську стартував міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

Усі вони під час шкільних етапів фестивалю у чесному змаганні вибороли право бути на сцені, і довели що вони найдотепніші, найнаполегливіші, і їх воля до перемоги є сильнішою.

Гостей міського фестивалю ДЮП гостинно приймала Світловодська СЗШ №3. Протягом майже 3 годин зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками хлопців та дівчат.

Конкурс «Домашнє завдання», тема якого в цьому році «Рятувальник - мужня професія, гордість країни веде боротьбу за безпеку людини», є найулюбленішим як для вболівальників так і для журі. Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби – від дотепного гумору до театральних мініатюр.

Кульмінація заходу – урочисте закриття фестивалю, підведення підсумків, визначення переможців, вручення подарунків. Команди вишикувалися, в очікуванні заключних результатів. Зрештою, всі учасники представляли свою школу достойно, але переможець повинен бути один.

При оцінюванні суддями враховувалися артистизм, кмітливість, дотепність, змістовність, оригінальність, хореографічна і вокальна майстерність тощо.

Отже, захищати честь свого міста на зональному етапі фестивалю буде команда «Звичайні люди» спеціалізованої загальноосвітньої школи № 3.

Всі без виключення учасники фестивалю отримали подарунки, та головним здобутком конкурсу, безумовно, стали знання, можливість творчої реалізації та нові дружні стосунки.

"ВК" у PDF