Онуфріївський район
Суспільство

Незвичайне засідання жіночого клубу

Незвичайне засідання жіночого клубу
9 березня 2016 року в приміщенні районної бібліотеки було проведено чергове засідання жіночого клубу «Погостини».
На засіданні розглядались дві теми: перша тема була присвячена 202 –й річниці з дня народження Т.Г. Шевченка, друга частина зібрання була присвячена святкуванню кінця зими - Масляної.

Незвичайне засідання жіночого клубу

Відкриваючи захід, директор районної бібліотеки Сорока Н.В. розповіла про пророка, велета у царстві людської культури - Т.Г. Шевченка, який для кожного українця є символом боротьби за волю та долю України вона підготувала та презентувала книжкову виставку та разом з представниками жіночого клубу згадала невмирущі Тарасові поезії. Продовжив тему відкритий мікрофон: «Тарасові твори сяють, як зорі». Декламували вірші Великого Кобзаря: Бацак Л.О., Синипостіл Р.І., Скок Л.Я., Овчаренко В.П., Гриценко О.С., Цілуйко Ю.С.

Незвичайне засідання жіночого клубу

Захід плавно перетік у святкування Масляної: «До куми на Масляну». Це перше свято між зимою і весною. Ведучі розповідали про цікаву історію святкування Масляної, про те, як її святкують в різних регіонах нашої країни. Завершилось свято Масляної звичайно ж куштуванням млинців. Працівники бібліотеки частували колежанок млинцями, медом, варениками. Гості отримали багато позитивних емоцій від свята.

Незвичайне засідання жіночого клубу

"ВК" у PDF