Знам’янський район
Суспільство

У Знам’янці відбувся святковий концерт, присвячений 8 Березня

У Знам’янці відбувся святковий концерт, присвячений 8 Березня
4 березня актова зала міського Палацу культури зібрала чарівну половину міста Знам'янка на святковий концерт, присвячений 8 Березня.
Теплі слова вітання зі святом адресував жіноцтву міста міський голова Сергій Іванович Філіпенко. Жінка – мати, берегиня, трудівниця, оспівана в піснях та віршах. Перед нею вклоняються, нею захоплюються, її кохають. Багато теплих і ніжних слів лунало на адресу жінок.

У Знам’янці відбувся святковий концерт, присвячений 8 Березня

Слова захоплення, глибокої вдячності та шани були адресовані працівникам органів місцевого самоврядування, бюджетних установ, а також громадським активісткам, підприємцям, багатодітним матерям.

Кращі працівники підприємств, установ, організацій міста були нагороджені відзнаками Знам'янської міської ради. Зокрема

Почесною грамотою Знам`янської міської ради нагороджено:

Хомяченко Наталію Володимирівну — провідного фахівця з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Знам'янського міськрайонного центру зайнятості за високі показники у праці по забезпеченню соціального захисту населення міста Знам'янка від безробіття та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
Железнякову Тетяну Василівну - провідного фахівця з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Знам'янського міськрайонного центру зайнятості за високі показники у праці по забезпеченню соціального захисту населення міста Знам'янка від безробіття та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
Карлюгу Віру Олексіївну — економіста комерційного відділу виробничого підрозділу "Знам'янська дирекція залізничних перевезень” за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов'язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
Ісаєву Наталію Володимирівну — заступника начальника відділу бюджетних надходжень, видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Знам'янського управління Державної казначейскої служби України в Кіровоградській області за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

У Знам’янці відбувся святковий концерт, присвячений 8 Березня

Грамотою Знам`янської міської ради нагороджено:

Єременко Людмилу Юріївну - провідного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку Знам'янського міськрайонного центру зайнятості за високі показники у праці по забезпеченню соціального захисту населення міста Знам'янка від безробіття та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Баланенко Олену Сергіївну — начальника відділу активної підтримки безробітних Знам'янського міськрайонного центру зайнятості за високі показники у праці по забезпеченню соціального захисту населення міста Знам'янка від безробіття та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Тупало Ірину Анатоліївну — спеціаліста І категорії по роботі з молоддю Знам'янської Другої селищної ради за сумлінну добросовісну працю, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Рябову Наталію Миколаївну — головного спеціаліста відділу платежів до пенсійної системи Знам'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Чорну Наталію Василівну — оператора комп'ютерного набору відділу кадрової роботи за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Мельничук Ольгу Іванівну — за відповідальне ставлення до виховання дітей, активну громадянську позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

У Знам’янці відбувся святковий концерт, присвячений 8 Березня

Подякою Знам`янської міської ради нагороджено:

Волкодав Віту Анатоліївну — учителя української мови та літератури навчально — виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей” за високий професіоналізм, значний особистий внесок в реалізацію державної політики у справі навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Міхаленко Жанну Альбертівну — диспетчера поїзного Знам'янської дирекції залізничних перевезень за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов'язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Лещинську Юлію Миколаївну — економіста комунального підприємства "ЖЕК № 1” за сумлінне виконання своїх посадових обов'язків, добросовісне ставлення до роботи, якісне виконання покладених на неї завдань та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Багно Яну Анатоліївну — вчителя української мови та літератури Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 за високий професіоналізм, значний особистий внесок в реалізацію державної політики у справі навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Бондаренко Олену Іванівну — вчителя початкових класів Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 за високий професіоналізм, значний особистий внесок в реалізацію державної політики у справі навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Каракаш'ян Наталію Миколаївну — практичного психолога та соціального педагога Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Г. Шевченка за високий професіоналізм, значний особистий внесок в реалізацію державної політики у справі навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Кубрак Олену Петрівну — заступника директора з навчально-виховної роботи Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 за високий професіоналізм, значний особистий внесок в реалізацію державної політики у справі навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Зажурило Оксану Василівну — головного спеціаліста архівного відділу за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
Кісс Валентину Юріївну — головного спеціаліста служби у справах дітей за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
Макаренко Галину Георгіївну — прибиральницю службових приміщень міськвиконкому за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Ладожинську Руслану Анатоліївну — начальника відділу молоді та спорту за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

У Знам’янці відбувся святковий концерт, присвячений 8 Березня

Чудовим подарунком для всіх жінок Знгам'янщини став святковий концерт та виставка декоративно-прикладного мистецтва, яка тривала у фойє міського Палацу культури. Зал з вдячністю та щирими оплесками вітав митців сцени.

"ВК" у PDF