Онуфріївський район
Суспільство

Весна і жінка між собою схожі…

Весна і жінка між собою схожі…
2 березня 2016 року в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Онуфріївського району відбувся урочисто-святковий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня.
Вже зранку до територіального центру з усіх куточків Онуфріївки поспішали святково одягнені веселі жінки поважного віку. «Соціальне таксі» терцентру також працювало в напруженому режимі: потрібно було підвезти запрошених на свято із сусідніх сіл.

Весна і жінка між собою схожі…

Урочисто-святкову програму було проведено в актовому залі районного центру дитячої та юнацької творчості. Жінок поважного віку прийшли привітати керівники району та селища: голова районної державної адміністрації Самородченко С.М., голова районної ради Уткіна Т.І., селищний голова Пивовар Л.Ф., голова районної ветеранської організації Семенова Л.В., голова ветеранської організації селища Онуфріївки Безус В.І., депутат районної ради Береза В.М., підприємець Жебка В.С. У своїх виступах вони побажали жінкам міцного здоров’я, щастя, родинного тепла і затишку, миру і злагоди, весняного настрою, сповнення бажань і мрій та вручили жінкам живі квіти.

Весна і жінка між собою схожі…

Завуч з позакласної роботи Онуфріївської загальноосвітньої школи Ткачонок Т.М. зі своїми вихованцями, як завжди, прийшли привітати пенсіонерів зі своєю чудовою концертною програмою.

Співочий колектив «Журавушка» Університету ІІІ віку подарував присутнім свої пісні.

Симпатичні ведучі Ялисоветський В.М. та Матюха М.М. в українських вишитих сорочках протягом усієї концертної програми веселили гостей і запрошених жартами та гумором.

Весна і жінка між собою схожі…

Незабутні враження залишили у глядачів художні номери у виконанні талановитих місцевих музикантів і співаків В. Одінцова та Ю. Стрижака.

У веселих конкурсах присутні чоловіки намагалися довести жінкам, що вони можуть вправно виконати будь-яку жіночу роботу: швидко і вміло почистити картоплю, перебрати квасолю для борщу, ще й власними руками виготовити для жінок прикраси.

Весна і жінка між собою схожі…

Після закінчення урочисто-святкової програми директор територіального центру Данилів Н.О. всіх присутніх на заході запросила до установи на духмяний чай та смачну випічку. Гості і запрошені чудово провели час за святковими столами у щирій, невимушеній обстановці: лунали пісні, вірші, жарти. З хорошим настоєм і приємними враженнями поверталися учасники заходу додому. Працівники територіального центру доклали всіх зусиль, щоб свято вдалося на славу.

"ВК" у PDF