---
Суспільство

У прокуратурі Кіровоградської області підведено підсумки роботи за 2015 рік

 У прокуратурі Кіровоградської області підведено підсумки роботи за 2015 рік
Результати минулорічної роботи органів прокуратури Кіровоградщини в умовах реформування та законодавчих змін обговорено сьогодні на оперативній нараді під головуванням прокурора області Анатолія Коваленка.
Захід відбувся за участі заступників прокурора області, керівників структурних підрозділів апарату прокуратури області, керівників місцевих прокуратур та їх заступників.

Відкриваючи нараду, прокурор області зазначив, що упродовж минулого року органами прокуратури області, незважаючи на непрості умови реформування, забезпечено належну реалізацію завдань на основних напрямах діяльності.

«За звітний період покращено стан протидії корупції як кримінально караними, так і адміністративними засобами. До прикладу, кількість запротокольованих корупційних адміністративних правопорушень, а саме 111, є однією з найбільших в країні після Харківської та Дніпропетровської областей.

Знижено кількість умисних вбивств, тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілих та кількість кримінальних правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

За позовами прокурорів, державі повернуто та попереджено незаконне надання земель загальною площею 4 264 га вартістю понад 38 млн грн», - довів до відома присутніх Анатолій Коваленко.

На нараді також розглянуто проблемні питання в роботі органів прокуратури та визначено основні завдання на наступний період.

Підводячи підсумки заходу, прокурор області підкреслив, що є нагальна необхідність напрацьовувати нові підходи прокурорської діяльності для успішного вирішення складних та відповідальних завдань сьогодення.

За результатами наради визначено ряд заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи органів прокуратури області.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF