Новгородківський район
Суспільство

Розважальна програма «Кохання не має меж»

Розважальна програма «Кохання не має меж»
Напередодні Дня всіх закоханих, 12 лютого, Новгородківський районний будинок культури об’єднував серця. Розважальна програма «Кохання не має меж» проходила у форматі легендарного шоу «Кохання з першого погляду».
Атмосфера заходу була просякнута виключно ніжністю та любов'ю. Хореографічна композиція у виконанні купідонів, на початку свята, одразу змусила відвідувачів відволіктись від щоденних турбот та поринути в казку.

Троє хлопців (Дмитро Петрухно, Олександр Білошистий, Костянтин Морозов) та три дівчини (Аліна Вєтрова, Валентина Позняковська, Людмила Дем’яненко) брали участь у програмі та шукали кохання на сцені районного будинку культури.

Відповідаючи на питання ведучих Наталії Бойко та Дмитра Демченка, вони намагалися краще пізнати один одного, розібратися, що необхідно цінувати у стосунках з протилежною статтю, на які вчинки здатна людина, коли вона кохає та складали образ своєї другої половинки.

У конкурсі талантів учасники продемонстрували свої найяскравіші здібності у танцях, малюванні картин, вишивці бісером, читанні віршів, вражали публіку своїми вокальними даними.

В перерві між турами свої музичні вітання глядачам дарували працівники районного будинку культури Оксана Гопак та Лілія Зерницька.
На глядачів також чекав приємний сюрприз, тих, хто знайшов під своїм сидінням приклеєне серце, чекали солодкі подарунки.

Кохання з першого погляду сталося! В результаті гри у нас склалося дві щасливі пари: Дмитро та Аліна, а також Олександр і Людмила.

Двом парам-переможцям дістався подарунковий сертифікат «Вечеря на двох» від ресторану «Ювілейний» (директор Юлія Моторна), всі учасники були нагороджені подарунками та квітами від спонсора Олександра Підкуля та магазину «Врожай».

Районний будинок культури висловлює подяку Юлії Моторній, Олександру Підкулю, Роману та Ларисі Захаровим за надану спонсорську допомогу; Дмитру Петрухну, Олександру Білошистому, Костянтину Морозову, Дмитру Демченку, Аліні Вєтровій, Валентині Позняковській, Людмилі Дем’яненко за участь у шоу; нашим колегам, структурним підрозділам відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації, а саме: музею історії Новгородківського району, дитячій школі мистецтв, центральній районній бібліотеці за допомогу в організації свята; всім глядачам, за те, що були разом з нами та підтримували учасників.

Новгородківський районний будинок культури вітає всіх із днем Святого Валентина! Бажаємо, щоб цей день став для одних прекрасним початком довготривалих стосунків, а для інших – чудовим їх продовженням. Нехай ангели любові не відпускають вас ні на хвилину і завжди оберігають.

"ВК" у PDF