Знам’янський район
Суспільство

Навчання у школах – яка нині ситуація?

Навчання у школах – яка нині ситуація?
Зимові канікули затягнулися на декілька тижнів, на це було дві причини: спочатку – погодні негаразди, потім – загроза грипу. Звичайно, провести зайвий час вдома – справжня радість для школярів. Але як тепер наздогнати навчальний план? Це питання, яке турбує як батьків, так і вчителів.
Редакція звернулася до Людмили Грекової, начальника Знам’янського відділу освіти, щоб дізнатися, як Знам’янські школи збираються компенсувати втрачений час.

Коментує Людмила Анатоліївна: «Навчальний рік не закінчиться в травні, як зазвичай, а продовжиться до 3 червня. Також усі класи матимуть 2-3 додаткових уроки на тиждень до кінця травня. Теми уроків за понеділок, 8 лютого, виносяться на самостійне опрацювання або дистанційне навчання.»

Ситуація в Знам’янському районі

Начальник відділу освіти Знам’янської РДА Віта Сидоренко коментує: «Навчання у освітніх закладах району не зупинялося. У нас тільки продовжуються обмежувальні заходи: відміняються загальнорайонні, загальношкільні лінійки. Посилено санітарні заходи. Не даємо дозволи на відвідування дітей у Кіровограді, які організовуються окремими класами. Всі концерти, конкурси, де збирається велика кількість школярів, не відбуваються, вони переносяться на інший час. У цілому ситуація контрольована, хоч захворюваність , звичайно, є .

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF