Світловодський район
Суспільство

Медаллю «За гідність та патріотизм» нагороджено волонтера Ірину Бєлоконенко

Медаллю «За гідність та патріотизм» нагороджено волонтера Ірину Бєлоконенко
22 січня з нагоди святкування річниці Дня Соборності України до Головного управління Національної поліції області для заохочення було запрошено представників волонтерського руху Кіровоградщини, які всіляко допомагають правоохоронцям та військовим, що несуть службу в зоні проведення АТО.
Очільник Нацполіції в області Сергій Кондрашенко вручив нагороди та подякував всім запрошеним за невтомну працю та вже зроблені хороші справи.

На жаль, представник волонтерського руху міста Світловодська Ірина Бєлоконенко не мала можливості бути присутньою на даному заході. Тому, 29 січня начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий запросив волонтера до приміщення відділу поліції, де від імені керівника ГУНП в області, від себе особисто та від імені особового складу привітав Ірину Сергіївну та вручив їй медаль "За гідність та патріотизм".

З початку проведення АТО Бєлоконенко І.С. самостійно по друзям, родичам, знайомим, колегам по роботі, небайдужим жителям міста та району займається збором речей, коштів та продуктів харчування для учасників АТО та періодично разом з іншими друзями-волонтерами направляється до міста Щастя та інших міст Донецької та Луганської областей, де відвідує учасників АТО та передає їм зібрані ними речі та продукти.

Медаллю «За гідність та патріотизм» нагороджено волонтера Ірину Бєлоконенко

Андрій Гулий подякував всім представникам волонтерського руху Світловодська в особі Ірини Сергіївни за допомогу та підтримку, яку вони постійно надають нашим бійцям, побажав добра, сил, добрробуту їм та їхнім сім’ям.

В свою чергу Ірина Сергіївна подякувала всім присутнім, побажала правоохоронцям та мешканцям міста добробуту та мирного неба над головою.

"ВК" у PDF