Знам’янський район
Суспільство

Медаль «За гідність і патріотизм»

Медаль «За гідність і патріотизм»
22 січня 2016 року, під час засідання шостої сесії Знам’янської міської ради депутата та голову ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» Наталію Тишкевич нагородили медаллю «За гідність та патріотизм».
Нагороду Наталія Тишкевич отримала за активну волонтерську діяльність від Головного Управління Національної поліції в Кіровоградської області та Всеукраїнського об’єднання «Країна». Більш того, це вручення відбулося в такий знаковий день – День Соборності України.

На своїй сторінці у фейсбуці Наталія Миколаївна зазначила: «Дякую за довіру! Сприймаю цю нагороду як оцінку роботи великої команди волонтерів Знам’янського Майдану… Кожна банка домашньої закрутки, кожна печенюшка, спечена для солдата, кожна гривня, передана на допомогу воїнам – все це маленькі струмочки, які стікаються у велику річку народної допомоги. І окрім матеріальної допомоги для хлопців це, насамперед, велика моральна підтримка. Все це – кроки до нашої спільної, такої очікуваної перемоги. Тому зупинятися не можна, просто ми не маємо права зупинятися.»

"ВК" у PDF