Новгородківський район
Суспільство

В єдності наша сила і наше майбутнє

В єдності наша сила і наше майбутнє
22 січня Україна святкує День Соборності України. Соборність України сьогодні означає не просто підпорядкованість українських земель, а громадянське порозуміння усіх регіонів нашої країни.
Адже всі ми є єдиним народом. Відчуття єдності допомагає нам будувати свою державу, свою правду і свою волю, як заповідав Кобзар українського народу Тарас Григорович Шевченко. Бо саме в єдності наша сила і наше майбутнє.

В цей святковий день до центральної районної бібліотеки завітали шановні гості – голова райдержадміністрації Андрій Кочерга, заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк, голова районної ради Олександр Горбенко, заступник голови районної ради Віктор Криворучко, комісар Новгородківського військкомату Руслан Вівсяний, учасник АТО Юрій Шаповалов. Вони привітали бібліотечних працівників з цим визначним державним святом, наголосили, що сила, добро і щастя українського народу в єдності та переглянули книжкову виставку "Україно, твоя доля – єдність, злагода і воля" та інформаційний стенд "Сила нескорених".

Для користувачів та членів громадської організації "Креативна громада" працівниками бібліотеки Світланою Заставою та Катериною Крижановською проведено годину державності "Соборна та єдина квітуча Україна". Активну участь у заході взяли Лідія Огир, Надія Ободенко, Олена Макаренко, Оксана Кудіна.

В єдності наша сила і наше майбутнє

На згадку про захід присутні отримали цікаві та змістовні буклети "Одна єдина Соборна Україна", "Організатори Злуки українських земель в Єдиній Українській державі", які підготувала провідний методист ЦРБ Наталія Третяк.

"ВК" у PDF