Онуфріївський район
Суспільство

В Онуфріївській райдержадміністрації обговорили роботу гуртків

В Онуфріївській райдержадміністрації обговорили роботу гуртків
15 січня 2016 року голова айдержадміністрації Самородченко СМ., за участі голови районної ради Уткіної Т.І., провів робочу нараду з керівниками гурткової роботи районного ДЮЦТ.
По основному питанню про роботу районного Центру дитячої та юнацької творчості доповіла директор РЦДЮТ Надія Пасічник.

- Важливим показником ефективності роботи позашкільного закладу є високі досягнення вихованців у районних, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, змаганнях, чемпіонатах, – зазначила у своєму виступі Надія Михайлівна. – За минулий навчальний рік 170 дітей прийняли участь в 27 обласних конкурсах та змаганнях та здобули 12 нагород. Найбільшу кількість відзнак здобули: гурток «Європейський клуб», – керівник Салангіна Г. І., гуртки «Фітодизайн» та «Іграшка», керівники - Мойсеєнко Н.А. та Трікашова О.В.

В 2014-2015 р. гуртковою роботою було охоплено 916 дітей, які навчались у 47 гуртках різних напрямів, а саме: художньо-естетичний, туристсько-краєзнавчий, еколого-натуралістичний, науково-технічний, фізкультурно-спортивний, соціально-реабілітаційний, гуманітарний. Проведено 26 районних очно-заочних масових заходів, в яких прийняли участь понад 900 дітей, що сприяло творчій самореалізації учнівської молоді, активізації пізнавальних інтересів, формуванню світогляду та активної громадської та життєвої позиції.

– Важливо спрямувати роботу педагогічного колективу районного Центру дитячої та юнацької творчості у 2015-2016 навчальному році на результативність показників роботи, необхідно займати більш високі місця на обласних та Всеукраїнських конкурсах – заслухавши доповідь наголосив Сергій Миколайович та вніс пропозицію винайти можливість та розширити мережу гуртків спортивного спрямування.

Голова районної Ради Тетяна Іванівна внесла пропозицію відновити діяльність МНВК, проаналізувати потребу в робочих професіях, щоб надати можливість учнівській молоді здобути першу робочу професію ще в «стінах школи».

За результатами наради Сергій Миколайович дав ряд доручень керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації.

"ВК" у PDF