Світловодський район
Суспільство

Про приписку громадян до призовної дільниці

Про приписку громадян до призовної дільниці
25 грудня військовий комісар Світловодського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Микола Гринченко видав наказ за №58 "Про приписку громадян до призовної дільниці".
У документі зазначається:

1. На підставі Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" з 11 січня по 31 березня 2016 року оголошується приписка до призовної дільниці міста Світловодська та Світловодського району Кіровоградської області громадян 1999 року народження.

2. Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 1999 року включно, постійно або тимчасово проживають на території міста Світловодська та Світловодського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

3. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці та проживають на території міста Світловодська та Світловодського району зобов’язані прибути у визначений для них час за адресою м. Світловодськ вул. Павлова, 11 Світловодський об’єднаний міський військовий комісаріат. Вони повинні при собі мати документи, що зазначені у повістці. Громадяни які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеними адресами 18 січня 2016 року, маючи при собі документи які посвідчують особу.

4. На підставі Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.

5. Наказ довести до керівників підприємств, установ, організацій міста Світловодська та Світловодського району.

"ВК" у PDF