Знам’янський район
Суспільство

У Знам’янці привітали енергетиків

У Знам’янці привітали енергетиків
21 грудня, напередодні професійного свята, урочисто привітали усіх працівників сфери забезпечення електроенергією міста та району.
Ранкової години великий колектив Знам’янського району електричних мереж зібрався разом, щоб напередодні професійного свята (22 грудня) поспілкуватись та отримати вітання від усіх, хто шанує людей багатьох професій, котрі щодня турбуються за те, щоб було світло у наших домівках.

Перше вітальне слово сказав керівник підприємства Олександр Ковбасюк, який побажав усім професійного зростання, міцного здоров’я та інших людських гараздів.

Пригадали під час заходу і про ветеранів колективу серед них: Анатолій Якимович, Микола Моторний, Василь Мельник, Михайло Покрищенко, Тетяна Янкович та багато інших.

Ведуча заходу Світлана Бойко влучно відмітила, що енергетики – це люди території добрих справ, адже їх руками щодня робиться так багато для того, щоб світло було у кожній оселі. Саме таких професіоналів було відзначено ПАТ “Кіровоградобленерго”, зокрема: подякою Олену Якушко, Олексія Осипенка, Євгена Шматкова, Андрія Соснова, Віталія Бородіна, Інну Московець, Олександра Повалатія, Андрія Чубенка, Ольгу Довганюк. Окремою нагородою “Ветеран праці підприємства ПАТ “Кіровоградобленрго” відмітили роботу Андрія Боржакова.

Приємні і теплі слова вітань на адресу енергетиків пролунали і від міського голови Сергія Філіпенка, також він вручив почесні грамоти Знам’янської міської ради: Олександру Морозову, Василя Помеляйко, Олені Кравченко. Грамотами міської ради нагородили Наталія Жупаненко, Геннадія Бардіна, Валентину Сидоренко. Подякою міської ради відзначили роботу Олександра Бабіча, Валентини Ковбасюк та інших.

Сільський голова села Дмитрівка Наталія Стиркуль привітала усіх присутніх з наступаючим професійним святом і побажала всього найкращого, як на роботі так і в особистому житті працівників.

Відмітимо, що захід був підготовлений міським Палацом культури (директор Лілія Кравцова), ведуча – завідуюча масовим сектором Світлана Бойко.

Після закінчення свята відбулася ще одна приємна нагода – відкриття Дошки пошани працівників Знам’янського району електричних мереж.

"ВК" у PDF