Знам’янський район
Суспільство

Тренажерний зал для людей похилого віку

Тренажерний зал для людей похилого віку
Два з половиною місяці при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка діє тренажерний зал для людей похилого віку.
Даний зал оснащений такими тренажерами: велотренажер, орбітрек, диск «Грація», бігова доріжка, шведська стінка, тренажер для відновлення.

«В день тренажерний зал відвідує до 30 осіб. Здійснюється попередній запис відвідувачів, які групами (одна група складається з 5 осіб) тренуються у визначений час. Соціальний працівник Світлана Миколаївна Дордюк проводить заняття по виконанню гімнастичних вправ. Також в роботі з відвідувачами нам допомагає волонтер Тетяна Миколаївна Красова. За пенсіонерами слідкує медична сестра, яка до занять та після них вимірює тиск. Відзначу, що перед першим заняттям відвідувач має надати довідку від лікаря, що йому не протипоказане фізичне навантаження», – зазначає завідувач відділення соціально-побутової адаптації Олена Юріївна Курпіль.

«У нас заняття безкоштовні. Приємно, що відвідувачі задоволені роботою тренажерного залу. Бажаємо не зупинятися на досягнутому і вдосконалювати його. Хочемо згодом в тренажерному залі встановити телевізор, який дозволить демонструвати відеоуроки щодо ведення здорового способу життя та приклади виконання елементів гімнастичних вправ», – додає директор територіального центру соціального обслуговування Тетяна Миколаївна Костікова.

Територіальний центр знаходиться за адресою: м. Знам’янка, вул. Глібка, 28 А, тел.: 2-34-60.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF