Знам’янський район
Суспільство

Жанна Марікуца – перлина Знам’янського району

Жанна Марікуца – перлина Знам’янського району
Навіть у найвіддаленіших куточках нашого району живуть ті, хто своїми знаннями та прагненнями досягають найвищих вершин.
Сьогодні ми знайомимося з Жанною Марікуцою, ученицею 11-го класу ЗОШ І – ІІІ ступенів с. Іванківці. Дівчика здобуває призові місця з олімпіад гуманітарних предметів на районному та обласному рівнях.

- Жанно, з якого часу ти береш участь в олімпіадах?

– Приблизно з сьомого класу. Першою моєю олімпіадою була олімпіада з української мови, де я посіла друге місце у районі. Мені дуже сподобалося брати участь у таких змаганнях знань, але дещо стало для мене неочікуваним. Наприклад, самі завдання, які є не типовими. Тобто, вони трохи відрізняються від того, що ми вчимо у школі. Тому, щоб посісти якесь місце, треба займатися додатково.

- У тебе вже багато нагород?

– За усі роки моєї участі я маю приблизно 12 призових місць, але я їх не рахувала. Для мене цей процес вже традиційний. Кожного року я стаю переможцем з історії, географії, права та української мови. Найвищими досягненнями стали другі місця у обласному етапі з географії. Цього року школа ще не отримала усіх результатів, але вже точно знаю про другу сходинку по географії, першу з історії та української мови. По останнім дисциплінам маю плани захищати честь школи на обласному рівні.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF