Новгородківський район
Суспільство

Ветеранам вручили відзнаки Президента

Ветеранам вручили відзнаки Президента
Проходять десятиліття, змінюються цінності і пріоритети, але Перемога у Другій світовій війні не втрачає свого вагомого значення. Кожен учасник тієї жорстокої війни наближав її як міг - у діючій армії, в партизанських загонах, в тилу. За це держава і народ України їх цінять і поважають.
Цими днями голови районної державної адміністрації Андрій Кочерга та районної ради Олександр Горбенко відвідали ветерана Великої Вітчизняної війни, учасника бойових дій, жителя села Спасове Михайла Антоновича Коваля з приємною місією - вручення відзнаки Президента України - медалі "70 років визволення України від фашистських загарбників". Вони поцікавилися у ветерана його здоров’ям, проблемами, подякували за Перемогу та побажали міцного здоров’я, активного довголіття та добра. Разом із керівництвом району провідав свого односельця і сільський голова Сергій Ляхівець.

Таку ж відзнаку було передано Верблюзькому сільському голові Любові Кулик для вручення її ветерану Великої Вітчизняної війни, учаснику бойових дій, жителю села Верблюжка Василю Михайловичу Косенку.

Ветеранам вручили відзнаки Президента

Літа швидко гортають сторінки життя й ведуть у вічність, рідіють ряди ветеранів війни. Дорогі, шановні ветерани, учасники бойових дій - живіть довго, будьте здорові і своїм прикладом служіння Батьківщині, готовністю стати на її захист, відважністю і сміливістю запалюйте молоде покоління жителів Новгородківщини.

"ВК" у PDF