Знам’янський район
Суспільство

Храмове свято в Знам’янці Другій

Храмове свято в Знам’янці Другій
На честь ікони Богородиці "Знамення" Олександрійської єпархії Української Православної Церкви смт. Знам’янка Друга святкувала Храмове свято.
Божественну літургію відслужили^ Преосвященніший єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп, у співслужінні з настоятелем храму благочинним Знам’янського округу о.Василем (Мазурком) та духовенством Знам'янського благочиння.

На свято до Храму також прибули і представники влади: Знам’янський міський голова Філіпенко С.І. та в.о. першого заступника міського голови Загородня В.Г. які молились разом з парафіянами про заступництво Божої Матері.

Храмове свято в Знам’янці Другій

По закінчення служби Владика звернувся до населення і відзначив велику значимість того, що представники влади сьогодні разом з людьми в храмі. Це, насамперед говорить про те, що влада не відокремлює себе від людей, а навпаки підтримує їх.
Сергій Іванович зазначив, що перед знам’янчанами стоїть чимало проблем і лише з Божою допомогою ми зможемо їх вирішити

Звичайно, як і завжди на свято були привітання, були і подарунки. Але найбільший подарунок явила християнам сама Заступниця Божа, Пресвята Богородиця подарувавши мир і спокій та таке довгоочікуване свято.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF