---
Суспільство

Вісточка на фронт

Вісточка на фронт
Рубрика «Вісточка на фронт» поповнилася новими привітами і привітаннями для наших військових. Приєднуйтеся до нашої ініціативи, завдяки волонтерам ваші слова підтримки прочитають в друкованій версії газети на передовій.
Світлана Робота, Павлиська ветеранська організація Онуфріївської селищної ради Олександрійського району:

«Передаю великий привіт і прошу: бережіть себе, діти, тому що в нас надія тільки на вас. Завжди раді чути, як ви звільняєте наші українські землі. Ми вас любимо, шануємо, стараємося робити все, що в наших силах, для вашої підтримки. З перемогою повертайтеся».

Тетяна Кохно, Павлиська ветеранська організація:

«Бажаю нашим захисникам і захисницям терпіння, сили, наснаги, щоб берегли себе. Ми молимося за вас і просимо вижити в цій страшній війні. Усього найкращого вам».

Галина Калайко, Павлиська ветеранська організація:

«Ми вас любимо, переживаємо за вас і чекаємо живими та здоровими додому. Всім, чим можемо, ми допомагаємо від усієї душі. Слава Україні!»

Людмила Бурлакова, Павлиська ветеранська організація:

«Дорогі наші, чекаємо на вас з перемогою. Ми допомагаємо вам усім, чим тільки можемо і як можемо».

Раїса Чванько, Павлиська ветеранська організація:

«Ми віримо нашим воїнам і дякуємо за те безхмарне небо, яке маємо у Павлиші. Бажаємо вам сили, терпіння, здоров'я. Повертайтеся додому живими і неушкодженими, бо вас чекає країна, сім'я, родина, ми всі чекаємо».

Тетяна Мельник, легкоатлетка, учасниця Олімпійських ігор 2024 року у Франції, м. Київ, уродженка селища Олександрівки Кропивницького району:

«Дорогі захисники і захисниці! Звертаюся до вас з найглибшою вдячністю і від усього серця. Як спортсменка я розумію, що таке витримка, сила і боротьба, але ваша відвага і героїзм перевершують усе, що я колись бачила. Ви стоїте на передовій, захищаючи нашу країну, наші сім'ї та наше майбутнє. Кожен ваш крок, кожна ваша дія — це непохитний приклад мужності та самовідданості.
Ваша незламність надихає. Я вдячна вам за кожен день, за кожен момент, коли ви захищаєте нашу землю.
Пам'ятайте, що вдома на вас чекають ваші рідні, друзі і вся країна.
Слава Україні! Героям слава!»
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт

"ВК" у PDF