---
Суспільство

На Знам'янщині спільно відновлять молодіжний простір

На Знам'янщині спільно відновлять молодіжний простір
У селищі Знам’янці Другій Знам’янської міської ради Кропивницького району створюватимуть молодіжний простір. Долучитися до його появи на волонтерських засадах запрошують усіх охочих. Організатори оплатять витрати на проїзд, проживання і харчування, а також подбають про змістовне дозвілля.
За інформацією представників громадської організації «Енергія молоді», які є одними із 24 регіональних командкоординаторів всеукраїнського проєкту ВідНОВА:UA, 25-29 червня Знам’янська міська територіальна громада стане домівкою для 30 молодих людей з різних регіонів України, які зберуться, щоб не тільки зробити свій внесок у відбудову нашої країни, а й познайомитися з унікальною культурою Знам’янської громади.

Одним із завдань молоді буде створення молодіжного простору у селищі Знам’янці Другій. Протягом п’яти днів охочі будуть задіяні у ремонтних роботах на волонтерських засадах, а у вільний час зможуть взяти участь у тренінгах, майстер-класах, воркшопах, познайомитися з історією і культурою Знам’янщини, її видатними особистостями. 

«Наша мета — створити і підтримувати активну роботу молодіжного простору, щоб на цьому прикладі в різних куточках громади також створювалися подібні осередки. Завдяки ВідНОВА:UA наша громада не тільки отримає нереальний буст для розвитку молодіжного руху, а й зможе доєднатися до мережі молодіжних просторів і центрів. І це вже не говорячи про нові навички, знайомства і знання, що отримає кожен і кожна з учасників. Віримо, якщо наповнити локацію живим молодіжним життям, то з часом вона притягуватиме до себе нових учасників, які оберуть не «вулицю» а можливість реалізувати себе. Запрошуємо молодь допомогти у розбудові нашої громади, країни», — розповідає регіональна координаторка проєкту Крістіна Зайченко.


Як взяти учаcть?


  • Заповніть анкету: https://forms.gle/gDAia4tezggrrgdEA
  • Обирайте: 25-29 червня, Кіровоградська область.
  • Отримайте запрошення від організаторів.
  • Харчування, трансфер, мерч, проживання (не для місцевих), роздаткові матеріали оплачують організатори.

На вас чекають у Знам’янській громаді.

"ВК" у PDF