---
Суспільство

Вісточка на фронт

Вісточка на фронт
Рубрика «Вісточка на фронт» поповнилася новими привітами і привітаннями для наших військових. Приєднуйтеся до нашої ініціативи, завдяки волонтерам ваші слова підтримки прочитають в друкованій версії газети на передовій.
Юлія Самофалова, м. Рубіжне Луганської області, тимчасово проживає у с. Михайлівці Олександрівської селищної ради Кропивницького району:

«Ті дівчата і хлопці, хто зараз на фронті, військовослужбовці, медики, рятівники — сміливі люди. Я це розумію після того, як сама пережила жах окупації. На вас зараз все тримається. Дякую вам. І я б хотіла вас попросити не здаватися. А цивільних закликаю гуртуватися і допомагати українському війську, інакше ми не виграємо цю війну».


Дарія Оводенко, волонтерка, благодійний фонд «Схід перемоги», с. Верблюжка Новгородківської селищної ради Кропивницького району:

«Бажаю нашим захисникам і захисницям не втрачати надії. Розумію, як важко вам там, а ви стоїте і не здаєтеся. Тільки ви нас надихаєте і мотивуєте, тому ми на вас рівняємося. Ви тримаєте фронт, а ми тил. Фронт і тил — єдині».


Аліна Бикова, м. Кропивницький:

«Дякуємо за мужність, витримку, сміливість, рішучість, самовіддачу, героїзм! Будьте здорові та Богом хранимі! Слава Україні!»

"ВК" у PDF