Світловодський район
Суспільство

Дитяча музична школа вітає переможців!

Дитяча музична школа вітає переможців!
28 листопада вихованці Світловодської дитячої музичної школи взяли участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтва "Свято талантів" в рамках творчого проекту "Тріумф-Fest".
Конкурс походив на сцені Кіровоградської обласної філармонії. До складу журі конкурсу, під головуванням народної артистки України Антоніни Червінської увійшли провідні викладачі вищих спеціалізованих навчальних закладів, які об’єктивно оцінювали виступи юних виконавців.

Учні нашої школи, у складі інструментального дуету Штивола Марія (флейта, викладач Дмитро Чаплюк) та Штивола Давид (фортепіано, викладач Ганна Рев’якіна) склали гідну конкуренцію в номінації "Інструментальна музика" учасникам з Миколаєва, Херсона, Кіровограда, Запоріжжя і отримали Диплом Лауреата І ступеня!

Педагогічний та учнівський колектив школи вітає з перемогою та бажає нашим юним зірочкам, їх викладачам та батькам натхнення, нових яскравих перемог, працелюбності, творчого горіння, пошуку.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF