---
Суспільство

Вісточка на фронт

Вісточка на фронт
Рубрика «Вісточка на фронт» поповнилася новими привітами і привітаннями для наших військових. Приєднуйтеся до нашої ініціативи, завдяки волонтерам ваші слова підтримки прочитають в друкованій версії газети на передовій.
Галина Бондар, м. Кропивницький:

«Бережи вас Боже. Сили, здоров’я, перемоги!»


Василь Білинець, «Волонтерська група доброї волі», с. Цибулеве Дмитрівської сільської громади Кропивницького району:

«Бажаю здоров’я і мирного неба».


Світлана Білинець, «Волонтерська група доброї волі», с. Цибулеве Дмитрівської сільської громади Кропивницького району:

«Ви тримаєте небо, а ми підтримуємо вас».


Світлана Бабаєва, начальниця відділу культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради Кропивницького району:

«Хочу запевнити хлопців і дівчат, що наша спільна віра в перемогу України є твердою, непохитною. Знайте, ми в тилу робимо все, щоб вам допомагати і зберегти нашу Україну: збираємо кошти на потреби війська, плетемо сітки, шиємо рукавиці, печемо пиріжки. Коли ви повернетеся, ви побачите, що Україна об’єднана, Україна бореться, Україна чекає на вас. Через місто Знам’янку наші переможці повертатимуться додому, а ми будемо зустрічати хлібом-сіллю і українською піснею. Ми на вас чекаємо!»


Марія Ціко, волонтерка, м. Київ:

«Захисники і захисниці України, щира подяка вам за мужність та любов до нашої Батьківщини. Бажаю вам незламної волі, надійного тилу, богатирського здоров'я, звершення усіх мрій та бажань. Бережіть себе та усіх добрих людей поруч із вами. А недобрих — не шкодуйте.

А ми, ваш надійний тил, будемо й надалі працювати і донейтити, різати стрічки на маскувальні сітки, відмивати банки для окопних свічок, випрошувати спальники та генератори, вигравати гранти на закупівлю обладнання для пошиття військової амуніції, організовувати благодійні концерти на підтримку найкращої у всьому всесвіті армії. Бо ця війна стосується всіх! Перемога залежить від кожного!»


Петро Озеров, засновник і керівник музейної кімнати археологічних та краєзнавчих досліджень Новомиргородщини, м. Новомиргород Новоукраїнського району:

«Бажаю одного — перемоги».
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт

Стрічка новин

"ВК" у PDF