---
Суспільство

Вісточка на фронт

Вісточка на фронт
Рубрика «Вісточка на фронт» поповнилася новими привітами і привітаннями для наших військових. Приєднуйтеся до нашої ініціативи, завдяки волонтерам ваші слова підтримки прочитають в друкованій версії газети на передовій.
Наталія Басенко, мама, двоє синів якої на фронті, м. Світловодськ Олександрійського району:

«Дорогі, любі наші хлопчики та дівчатка, наші захисники й захисниці.

Ми дуже вам всім вдячні: за мужність, відвагу, витривалість, яку відчувають на собі прокляті окупанти. За те, що ціною власного здоров'я та життя захищаєте нашу неньку-Україну. Щоб ми могли жити та працювати, ви твердо тримаєте позиції і знищуєте ворога. Ви даєте нам надію, і ми віримо усім серцем, що скоро настануть кращі часи!

Нехай Господь Бог, Божа Матір і всі ангели оберігають вас, наші рідненькі, і повертають живими додому з перемогою. Ми молимо: повертайтеся до дому живими, на вас дуже чекають!».


Таміла Полякова, м. Світловодськ Олександрійського району:

«Дорогі наші захисники і захисниці України! Ми надзвичайно вдячні вам за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого життя бороните кордони України та захищаєте її інтереси. Твердо тримаєте позиції і відбиваєте напади ворогів, щоб ми і наші діти могли жити і працювати . А працювати ми будемо стільки, скільки потрібно. Ми, жінки, — надійний ваш тил. Дякуємо вам і вашим батькам, що виховали таких найкращих синів і доньок. Любимо й обіймаємо кожного і кожну!»


Тетяна Бондаренко, пенсіонерка, волонтерка, м. Світловодськ Олександрійського району:

«Міцного здоров'я, терпіння і швидкого повернення додому з перемогою».


Надія Постільняк, м. Знам’янка Кропивницького району:

«Усім бажаю повернутися живими і неушкодженими з перемогою».


Алла Гресь, головна лікарка КНП «Олександрівська лікарня» Кропивницького району:

«Чекаємо з перемогою. Щоб додому повернулися живими і здоровими. А як буде треба, ми як медики допоможемо ваше здоров’я відновити та зберегти».
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт

"ВК" у PDF