---
Суспільство

Вісточка на фронт

Вісточка на фронт
Рубрика «Вісточка на фронт» поповнилася новими привітами і привітаннями для наших військових. Приєднуйтеся до нашої ініціативи, завдяки волонтерам ваші слова підтримки прочитають в друкованій версії газети на передовій.
Сергій Лук’янов, м. Знам’янка Кропивницького району:

«Здоров’я і перемоги. Ми вас чекаємо живими і здоровими».


Любов Саренкова, комірниця Онуфріївського ліцею, Олександрійський район:

«Бажаю витримки, бойового духу, повернутися живими додому».


Руслана Сорока, редакторка газети «Придніпровя», депутатка Онуфріївської селищної ради, Олександрійський район:

«Хлопці і дівчата, тримайтеся, бережіть себе й Україну, найшвидше повертайтеся додому з перемогою. Ми в тилу робимо все можливе, щоб підтримувати і вас, і членів ваших сімей. Душею і думками ми з вами. Бажаємо, щоб і наші земляки, і всі українці повернулися додому з перемогою».


Анатолій Голобородько, директор комунального закладу «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"», Олександрійський район:

«Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну усі спортивні змагання в громаді проводимо під гаслом: «Разом до перемоги», майже усі вони благодійні. За майже два роки зібрали близько 200 тисяч гривень для українського війська. 

Хвилюємося, підтримуємо і чекаємо українських воїнів додому з перемогою».


Ксенія Самарська, волонтерка, сел. Петрове Олександрійського району: 

«Бажаю вам, дорогі захисники і захисниці, сили, наснаги, віри в перемогу. Ми тут для вас надійний тил. Вірте в перемогу і бережіть своє життя».


Софія Нечай, студентка, сел. Петрове, Олександрійський район:

«Дякую нашим воїнам за те, що вони нас захищають вдень і вночі, за будь-яких погодних умов. Шаную і дякую щиро. Можливо, не завжди це видно, але ми в тилу працюємо і донейтимо на військо. Сподіваємося, що перемога вже близько. Слава Україні!»
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт
Вісточка на фронт

Стрічка новин

"ВК" у PDF