Олександрівський район
Суспільство

Урочистості до Дня Збройних Сил України

Урочистості до Дня Збройних Сил України
4 грудня у залі засідань районної державної адміністрації пройшли урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України.
Зі словами привітання до всіх чоловіків звернулися голова Олександрівської районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко та військовий комісар Олександрівського району Олексій Сєргєєв. Теплі слова вітання прозвучали не лише до всіх військовослужбовців, хлопців, чоловіків, а й до волонтерів, які допомагають нашим захисникам на Сході.

За особисту мужність, зразкове виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Збройних Сил України грамотою районної державної адміністрації та районної ради було нагороджено сержанта Сергія Мисевру та старшого сержанта Вадима Пересунька.

За активну участь у волонтерському русі грамотами було нагороджено волонтерів Іщенка Олександра, Анатолія Кравченка, Миколу Чепігу, Валентину Гирич.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх учасників Євромайдану, Небесну сотню, воїнів Збойних Сил України, які гинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.

Невелику концертну програму підготував районний будинок культури. Вони розважали всіх присутніх гуморесками, піснями, театральними виступами.

"ВК" у PDF