---
Суспільство

Благодійний Фонд "Можемо разом" змінює своє лого та стиль

Благодійний Фонд "Можемо разом" змінює своє лого та стиль
Наш Фонд успішно працює з 2011 року. За цей період команда Фонду успішно реалізувала понад 100 проєктів та отримала визнання й подяки за свій значний внесок у розвиток освіти, збереження культурної спадщини та підтримку соціальних проєктів, сприяючи вирішенню суспільних викликів.

Незважаючи на те, що історично наш фокус діяльності — це підтримка освіти та здорового способу життя, ми завжди реагуємо на суспільні виклики і впроваджуємо проєкти, які відповідають потребам нашого часу. Ми активно долучалися до підтримки у протидії пандемії COVID-19, надавали допомогу Збройним силам України та добровольчим батальйонам, а також забезпечували захист і підтримку вимушеним переселенцям та тим, хто став жертвою війни і опинився у складній життєвій ситуації. І продовжуємо працювати для скорішої перемоги!

Ми завжди уважно стежимо за потребами наших реципієнтів та ретельно вислуховуємо відгуки наших донорів та партнерів. Розуміємо, як важливо бути швидкими, простими та лаконічними у сучасному світі, і самі адаптуємося до цих вимог, представляючи наш новий стиль. При цьому наша місія залишається незмінною — реагувати на потреби і допомагати тим, хто найбільше цього потребує.

Висловлюємо щиру вдячність  кожному за вашу підтримку та довіру. Разом ми здатні зробити неймовірні речі! 

Як виглядатиме логоп — дивіться в ілюстрації.

"ВК" у PDF