Знам’янський район
Новий рік / Влада

Щедрівки у міській раді

Щедрівки у міській раді
З піснями і побажаннями добра та злагоди завітав сьогодні до Знам'янської міської ради народний самодіяльний ансамбль української пісні і танцю "Барвінок" міського Палацу культури.
Дзвінкими голосами та рясно посіваючи на врожай в Новому році, щедрівники створили дійсно святковий настрій, посівали та бажали щастя у новому 2016 році.

Щедрівки у міській раді

Також цього дня не менш цікавими були і щедрувальні групи вихованців дошкільних навчальних закладів № 6 «Сонечко» та № 7 «Козачок».

Разом із вихователями, музичними керівниками малеча настільки уміло щедрувала, співала новорічні пісні перед колективом виконавчого комітету міської ради. У своїх виступах-привітаннях бажали і здоров’я, і достатку та всіляких гараздів…

Щедрівки у міській раді

Не оминули увагою міську раду і вихованці центру дитячої та юнацьої творчості. Керівники гуртка «Екстраверт» Центру дитячої та юнацької творчості М.Стукаленко, К.Степанова, акомпаніатор Г.Білоус; керівник вокально-хорового гуртка Л.Реп’яшник разом з гуртківцями розробили сценарій, підібрали традиційні вбрання, атрибути, щедрівки та пісенний матеріал. Діти щедрували,посівали, вітали з Новим роком !

Щедрівки у міській раді

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко, як годиться, за щирі вітання вручили маленьким щедрувальникам солодощі та подарунки.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF