Новгородківський район
Новий рік / Суспільство

Весело та казково зустріла Новий рік дітвора Новгородківщини

Весело та казково зустріла Новий рік дітвора Новгородківщини
Минулого тижня новорічне диво вже побувало в кожному навчальному та дошкільному закладах Новгородківщини. Нарешті відбулося те, до чого так довго й наполегливо готувалася діти.
Ранки та вечори проходили у святково вбраних залах, посеред яких милувала око головна окраса усіх новорічних свят — ялинка. Тож радості не було меж. Малюки у дитячих садочках продемонстрували батькам та присутнім свої таланти – грали у різні ігри із казковими героями, розповідали вірші, співали пісень та водили хороводи. А розважали дітей традиційні герої свята – Дід Мороз та Снігуронька.

Від проведення новорічних свят діти отримали велике задоволення. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться в усіх надовго, адже потрібно мріяти та вірити в дива і саме тоді вони почнуть здійснюватися.

У рамках районних новорічних та різдвяних свят 29 грудня відбувся святковий захід для дітей-сиріт та вихованців будинку сімейного типу, дітей військовослужбовців, які перебували чи перебувають у зоні АТО та дітей тимчасово переміщених осіб. Вони мали змогу відвідати святкове дійство біля головної ялинки області, зустрілися там зі своїми ровесниками, переглянути театральну виставу «Котигорошко» в обласній філармонії. Від керівництва області вони отримали привітання і солодкі подарунки.

Весело та казково зустріла Новий рік дітвора Новгородківщини

Своїми враженнями від поїздки діти поділилися з керівництвом району. З наступаючими святами їх привітали заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Акусок та начальник відділення забезпечення районного військкомату Сергій Левіцький. Вони зауважили, що з приходом свят кожен з нас очікує на маленьке диво, звершити яке під силу лише Діду Морозу. Особливі надії на казкового дідуся покладають діти, а також ті, кого доля обділила своєю прихильністю, бо щиро вірять, що добрий і всесильний Дід Мороз допоможе здійснити давню заповітну мрію. Тому побажали усім гарного настрою, здоров’я, добра, достатку у сім’ях та затишку у домівках, а також миру в нашій країні та найшвидшого повернення батьків діток додому.

Весело та казково зустріла Новий рік дітвора Новгородківщини

Керівництву району діти декламували новорічні вірші, а фіналом теплої зустрічі стало вручення солодких подарунків.

"ВК" у PDF