Знам’янський район
Новий рік / Суспільство

Новорічні розваги в бібліотеці

Новорічні розваги в бібліотеці[img]
Що може бути краще за зимові канікули, коли є час почитати, пограти, розважитись, відпочити, познайомитись з новими друзями! Тим більше, коли на порозі найзагадковіше свято, що відкриває нам світ добрих казок і чарівництва - Новий рік!
Під час зимових канікул, працівники міських бібліотек підготували розваги для дітей, адже не всі мають змогу поїхати до бабусі. А в бібліотеці завжди їх чекають різноманітні ігри, розваги та майстер класи.

В центральній бібліотеці малеча здійснила віртуальну подорож «Новий рік в країнах світу», з якої дізналися як, де і коли зустрічають Новий рік. А щоб настрій став ще святковішим бібліотекарі запропонували їм майстер-клас «Новорічні дива». Діти за допомогою вати, паперу та клею, проявивши свою фантазію, змогли сотворити чарівні рукавички, ялинки, сніжинки, якими потім прикрасили бібліотеку.

Новорічні розваги в бібліотеці

Наступного разу це був майстер клас по виготовленню зимових пейзажів в техніці «витинанка», де діти із задоволенням своїми руками створювали зимові картини на вікнах.

А в бібліотеці-філії №1 розгадували зимові загадки, прикрашали ялинку чарівними сніжинками, на яких містився зміст загадок про зиму. Діти так захопилися цією грою, що коли розгадували останні загадки, побажали ще прийти до бібліотеки на майстер-клас, підготувати іграшки та прикраси для ялинки .

Наступний візит до бібліотеки відкрив для них настільні ігри : «Вінні-пух», «Мавпи в космосі», «Мегаекстремал», «Місія: врятувати Новий рік!», «Георафічне лото», «Енциклопедія юного ерудита», розгадування кросвордів.


Діти користувалися енциклопедіями, довідниками, словниками, доповнювали один одного. Пізнавальною виявилася для всіх присутніх тематична поличка « Свята та народні прикмети взимку». Діти так захопилися, що не помітили, як швидко проминув час у бібліотеці. Тож попереду наступні зустрічі і цікаві розваги!

"ВК" у PDF