Новий рік

«Музичний бал» в нашій музичній!

«Музичний бал» в нашій музичній!
Яскравий і цікавий дитячий музичний спектакль "Музичний бал" став гарним подарунком учням, батькам і гостям школи напередодні новорічних свят.
Юні артисти, а це учні молодших, середніх, старших класів, зіграли майже бездоганно, за що отримали бурхливі оплески та крики "Браво", "Молодці" від публіки, та солодкі подарунки від Святого Миколая.

Такі творчі форми роботи надають можливість повноцінно реалізувати творчий потенціал дитини, сформувати музичний смак і збагатити її світогляд.

Спектакль сподобався як маленьким глядачам, так і дорослим, адже теми, які піднімаються у виставі, звучать сьогодні актуально, розпізнаються картини реального життя сучасної України.

«Музичний бал» в нашій музичній!

Музику до спектаклю написала випускниця школи Валя Горб, зараз Валентина Миколаївна Фалькова, відмінник культури України, член Асоціації композиторів Всеукраїнської Національної музичної спілки, яка подарувала нам свої твори під час зустрічі на ювілеї школи.

Велика подяка творцям цього спектаклю: сценаристу О. Швець-Васіній, композитору В. Фальковій.

«Музичний бал» в нашій музичній!

А нашому талановитому, яскравому, дружньому театральному колективу та їх наставникам: Олені Петраківський, Ніні Шкурат, Ларисі Павленко — найщиріші побажання невичерпної наснаги в роботі, здійснення надій і бажань, натхнення та оптимізму.

"ВК" у PDF