---
Надзвичайні події

Уламки збитої російської ракети пошкодили будівлі в Онуфріївці

Уламки збитої російської ракети пошкодили будівлі в Онуфріївці
Сьогодні вночі, 23 жовтня, Росія вчергове провела серію ракетних обстрілів. Серед інших українських громад постраждало селище Онуфріївка Олександрійського району: уламки збитої ракети пошкодили приватні домоволодіння, адміністративні будівлі селищної ради, заклади освіти, культури, спорту, повідомляє Онуфріївська селищна рада.
На щастя, загиблих та травмованих серед населення немає.

Керівництво громади та комунальні і спеціалізовані служби оперативно працюють над усуненням наслідків трагедії. Провели екстрену нараду, створена і працює комісія з обстеження завданих збитків. Відповідальні особи повулично та побудинково обходять селище та складають акти обстеження.

На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-епідеміологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищний голова Віталій Береза подякував за оперативне реагування рятувальникам, комунальним службам громади, працівникам селищної ради та поліції. Комісія ухвалила рішення рекомендувати виконкому селищної ради виділити кошти з резервного фонду селищного бюджету для ліквідації наслідків вибуху. Віталій Береза зазначив, що відновлювальні роботи проведуть в найкоротші терміни, основну увагу приділять допомозі населенню.

"ВК" у PDF