Світловодський район
Надзвичайні події

На Кіровоградщині поліцейські вилучили у браконьєрів риби на понад 200 тисяч гривень

На Кіровоградщині поліцейські вилучили у браконьєрів риби на понад 200 тисяч гривень
У ході операції «Нерест» працівники Світловодського відділу поліції спільно з представниками управління охорони відтворення та використання водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області викрили двох чоловіків, які займалися незаконним промислом на території Кременчуцького водосховища.
«Правоохоронці встановили особи порушників, ними виявилися 33-річні жителі Світловодського району. У чоловіків було вилучено моторний човен і сітки, а також більше 2 тисяч штук риби різних видів – плітка, лящ, карась, окунь, короп, судак.

Розмір заподіяної шкоди становить близько 211 тисяч гривень», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на території області нерестова заборона на вилов водних біоресурсів стартувала з 25 березня. Правоохоронці продовжують профілактичне відпрацювання, спрямоване на запобігання вчиненню правопорушень на водних об’єктах.

За матеріалами
Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області
kg.npu.gov.ua

"ВК" у PDF