---
Надзвичайні події

У жителя Кіровоградської області поліцейські вилучили гранати

У жителя Кіровоградської області поліцейські вилучили гранати
43-річний чоловік зберігав за місцем проживання заборонені предмети, а також наркотичні речовини.
«У результаті проведення санкціонованого обшуку домоволодіння працівники Світловодського відділу поліції виявили та вилучили у підвальному приміщенні 4 гранати та запали до них, кілька десятків набоїв, 2 двоствольні металеві стволи до рушниці та 2 приклади до гвинтівки.

Під час особистого обшуку у чоловіка було виявлено поліетиленовий пакет із наркотичною речовиною, а в будинку вилучено два шприци з рідиною білого кольору та подрібнену коноплю.

Вилучені предмети та речовини направлено для проведення експертизи до Кіровоградського НДЕКЦ МВС України», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За поясненням громадянина, боєприпаси він знайшов. Поліцейські перевіряють отриману інформацію, розслідування триває.

За матеріалами
Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

kg.npu.gov.ua
У жителя Кіровоградської області поліцейські вилучили гранати

"ВК" у PDF