Знам’янський район
Надзвичайні події

Суд розпочав слухати по суті справу смертельної ДТП під Суботцями

Суд розпочав слухати по суті справу смертельної ДТП під Суботцями
Знам”янський міськрайонний суд розпочав судові слухання справи за фактом дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Суботці Знам’янського району в якій загинуло четверо людей - з яких двоє малолітні діти.
Судове засідання відбулося учора, 20 травня 2019 року. Прокурором в судовому засіданні оголошено обвинувальний акт щодо 36-річного водія автомобіля «Volkswagen Touareg», також судом досліджено письмові докази по справі. Наступне судове слухання відбудеться 7 червня 2019 року.

Нагадаємо, ДТП сталася 12 травня минулого року близько 18.30. Унаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще дві особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg» - водій та пасажир, а також жінка пасажир з автомобіля «Toyota», зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів.

36-річному водієві автомобіля «Volkswagen Touareg» оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті за цей вид злочину передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п’ яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
Прокуратура Кіровоградської області

"ВК" у PDF