---
Надзвичайні події

Працівники поліції встановили особи зловмисників, які скоїли угон та крадіжку

Працівники поліції встановили особи зловмисників, які скоїли угон та крадіжку
24 квітня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення потерпілого про викрадення його автомобіля «ИЖ 2715», який чоловік залишив незачиненим біля будівлі.
«Поліцейські встановили причетність до злочину двох місцевих жителів. Товариші вирішили піти на риболовлю. На березі річки відпочивали та вживали алкогольні напої, після чого один із чоловіків запропонував викрасти метал. Проходячи повз приміщення підприємства, яке знаходилось неподалік, громадяни помітили відчинені ворота, а на території – незамкнений автомобіль.

Чоловіки вирішили викрасти транспортний засіб та в подальшому здати його на метал. Втім, під час руху, не впоравшись із керуванням, втрапили до ями та пробили два колеса, після чого змушені були залишити авто.

Крім того, поліцейські з’ясували, що спільники викрали з подвір’я підприємства дві акумуляторні батареї. Майно злодії перекинули через паркан та заховали. Наступного дня повернулися, розібрали їх та здали до пункту прийому металобрухту за 500 гривень», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Ними виявилися двоє жителів Світловодська, 35 та 29 років, неодноразово судимі за крадіжки. Чужий транспортний засіб зловмисники планували здати на металобрухт та отримати грошові кошти.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF