Світловодський район
Надзвичайні події

Поліцейські викрили зловмисника у крадіжках із автомобілів

Поліцейські викрили зловмисника у крадіжках із автомобілів
Працівники поліції зупинили автівку під керуванням 24-річного жителя міста Світловодськ, який саме перевозив у своєму транспорті крадене майно. У даний час злодій перевіряється на причетність до 10 фактів кримінальних правопорушень.
До відділу поліції надходили неодноразові звернення місцевих мешканців про те, що невідома особа в нічний час здійснює крадіжки з автомобілів ВАЗ. До рук злодія потрапили акумуляторні батареї, вогнегасник, автомагнітола, набір ключів, колеса, заднє та переднє сидіння з авто, а також передній бампер та домкрат.

«Уночі під час патрулювання міста групою швидкого реагування був зупинений автомобіль, всередині якого правоохоронці виявили запчастини від автівки. В ході перевірки поліцейські встановили, що запчастини крадені. Зловмисник пояснив, що за допомогою них він намагався обновити свій автомобіль. Так, передній бампер чоловік спробував установити на власну автівку, але він не підійшов, тому викинув його в лісосмузі. Сидіння та два колеса чоловік замінив, а інші викрадені речі продав у сусідній області на ринку», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF