Знам’янський район
Надзвичайні події

ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ ВСТАНОВИЛИ ОСОБУ ЗЛОВМИСНИКА, ЯКИЙ СКОЇВ УГОН, ТА ПОВЕРНУЛИ ВЛАСНИКУ ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ

ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ ВСТАНОВИЛИ ОСОБУ ЗЛОВМИСНИКА, ЯКИЙ СКОЇВ УГОН, ТА ПОВЕРНУЛИ ВЛАСНИКУ ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ
«Любителем» чужого транспорту виявився 19-річний хлопець. Крадений мотоцикл він зберігав на території домоволодіння знайомого, де тимчасово мешкав. За вчинене особі загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.
«Пригода сталася в одному з сіл Знам’янського району. Хлопець приїхав із іншого району області до своїх знайомих та прогулювався вулицями населеного пункту. У незамкненому гаражі одного з приватних будинків побачив транспортний засіб, яким вирішив заволодіти. Для цього у темну пору доби переліз через паркан та проник до подвір’я. Потім викотив із гаражного приміщення мотоцикл і відігнав його до іншого селища, де проживав у товариша деякий час.

Як з’ясувалося, викрадений мотоцикл юнак частково розібрав і зберігав у домоволодінні знайомого. Транспорт правоохоронці вилучили та повернули власнику» - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у інше приміщення) та особі повідомлено про підозру у скоєні злочину.

За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF