Світловодський район
Надзвичайні події

ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ ВИКРИЛИ ЗЛОВМИСНИКА У КРАДІЖКАХ МАЙНА З ПІДВАЛІВ БАГАТОПОВЕРХІВОК

ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ ВИКРИЛИ ЗЛОВМИСНИКА У КРАДІЖКАХ МАЙНА З ПІДВАЛІВ БАГАТОПОВЕРХІВОК
Нині 30-річний житель Світловодська перевіряється на причетність до 4 подібних фактів. Чоловік шляхом підбору ключа та за допомогою викрутки потрапляв до підвальних приміщень, звідки викрадав речі.
Протягом жовтня-листопада до Світловодського відділу поліції надходили звернення місцевих мешканців, які стали жертвами злодія. Як з’ясувалося, до рук зловмисника потрапили електроінструменти, побутова техніка, вироби з металу, запчастини до сантехніки і навіть дитячий візок, підзорна труба, музичний інструмент та інші речі.

Поліцейські встановили особу злодія. Ним виявився раніше судимий за крадіжки та наркозлочини чоловік. Викрадену сантехніку він продав, отримані кошти витратив на власні потреби. У даний час частину викраденого правоохоронці вилучили, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

"ВК" у PDF