---
Надзвичайні події

Кіровоградська область: протягом минулої доби виникло 9 пожеж сухої рослинності та сміття

Кіровоградська область: протягом минулої доби виникло 9 пожеж сухої рослинності та сміття
21 серпня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 9 разів виїздили на гасіння пожеж трави та сміття на відкритих територіях.
По два рази виїздили рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону (м. Кропивницький 15 м2 сміття, с. Катеринівка Кіровоградського району 100 м2 сміття), 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини (м. Світловодськ 30 м2 трави, с. Озера Світловодського району 2 га трави), 26-ї ДПРЧ (м. Благовіщенське вул. Чапаєва 350 м2 та вул. Залізнична 200 м2 трави). По одному випадку пожеж сухої рослинності сталось у Новоукраїнському (с. Звірівка 400 м2), Петрівському (с. Іскрівка 1,3 га) та Олександрійському районах (с. Олександро-Степанівка 200 м2).

Шановні громадяни! Бережіть природне навколишнє середовище від пожеж, адже пожежі в екосистемах найчастіше стаються з вини людей, внаслідок необачності та нехтування правилами пожежної безпеки. В період підвищеної пожежної небезпеки утримайтесь від розведення багать та не кидайте недопалки на сухих трав’яний настил.

Прес-служба У ДСНС в області

"ВК" у PDF