Знам’янський район
Надзвичайні події

Рятувальники провели профілактичну роботу напередодні Великодня

Рятувальники провели профілактичну роботу напередодні Великодня
Напередодні великого християнського свята – Великодня, яке відзначатиметься 16 квітня, Знам’янським МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводиться профілактично-роз’яснювальна робота з вірянами, настоятелі церков та храмів.
Щоб убезпечити громадян, співробітники міськрайвідділу здійснюють інструктажі з питань пожежної безпеки у культових спорудах м.Знам’янки та Знам’янського району, адже під час святкових служб кількість прихожан у храмах зростає у рази, а використання під час церковних служб відкритого вогню створює потенційну небезпеку.

Під час просвітницьких заходів рятувальники звертають пильну увагу на належний стан утримання шляхів евакуації та електрообладнання у приміщеннях, на наявність та технічний стан первинних засобів пожежогасіння, зокрема – вуглекислотних або порошкових вогнегасників, на яких є відповідний сертифікат якості.

Рятувальники провели профілактичну роботу напередодні Великодня

Окремо рятувальники розповідали громадянам, які були присутні у церквах, про необхідність дотримання правил пожежної безпеки не лише під час святкування, а й щоденно у повсякденному житті.

Знам’янський МРВ Управління ДСНС у Кіровоградській області нагадує, що, готуючись до відзначення Великодня, кожному з нас необхідно замислитись про безпеку не лише у церкві, а й вдома. Запалюючи пасхальну свічку, пам’ятайте, що вона покликана приносити лише тепло і радість у ваші родини.

Зі світлим Великоднем, бережіть себе та своїх близьких!

"ВК" у PDF