Світловодський район
Надзвичайні події

Прокуратура домоглася повернення державі земельної ділянки лісового фонду на березі Дніпра

Прокуратура домоглася повернення державі земельної ділянки лісового фонду на березі Дніпра
Знам’янською місцевою прокуратурою забезпечено реальне виконання рішення суду про повернення державі земельної ділянки державного лісового фонду рекреаційного призначення вартістю 280 тис грн.
Прокуратурою в рамках реалізації конституційної функції представництва інтересів держави в суді вжито заходів до реального повернення у державну власність земельної ділянки рекреаційного призначення державного лісового фонду, загальною площею 9,8 га, яка знаходиться на узбережжі річки Дніпро на території Павлівської сільської ради Світловодського району.

Зокрема, прокуратурою встановлено, що земельну ділянку незаконно передано шести громадянам у приватну власність для обслуговування оздоровчого комплексу в масиві «Лісозаводський».

За послідовної та обґрунтованої позиції прокуратури Світловодським міськрайонним судом вказаний позов задоволено, а земельну ділянку зобов’язано повернути у власність держави. Зазначене рішення суду набрало законної сили.

Наразі за втручання прокуратури рішення суду виконано, а вказану земельну ділянку передано державному підприємству «Світловодське лісове господарство».

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF