Новгородківський район
Надзвичайні події

На Кіровоградщині поліцейські продовжують виявляти нетверезих керманичів

На Кіровоградщині поліцейські продовжують виявляти нетверезих керманичів
Поліцейські роти реагування патрульної поліції під час профілактичного відпрацювання смт. Новгородки за порушення правил дорожнього руху зупинили водія автомобіля «ВАЗ-217030».
Під час спілкування з керманичем легковика правоохоронці запідозрили, що той кермує автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Ступінь сп’яніння 46-річного місцевого мешканця визначили за допомогою алкотестера «Драгер». Він склав 1,49 проміле, що в рази перевищує дозволену норму. Водій, який дозволяє собі сісти за кермо у такому стані, є потенційним вбивцею. Проте цього разу поліцейські вчасно помітили правопорушника, вилучили його з транспортного потоку та завадили біді. На горе-водія були складені відповідні матеріали про адміністративне правопорушення, які у подальшому були скеровані до суду.

Шановні водії! Працівники поліції вкотре звертаються до вас із проханням дотримуватися правил дорожнього руху! Не дозволяйте собі сідати за кермо після вживання алкоголю, адже своїми діями ви наражаєте на небезпеку не лише себе, а також і оточуючих учасників дорожнього руху!

"ВК" у PDF