Знам’янський район
Надзвичайні події

На Знам’янщині горіла вантажівка

На Знам’янщині горіла вантажівка
У селищі Знам’янка Знам’янського району водій вантажного автомобіля «Рено» із причепом-холодильником, з’їжджаючи із мосту через залізничне полотно, помітив, що через технічну несправність з-під капоту кабіни просочується дим.
За попередніми даними, по вулиці Леніна у с. Знам’янці водій автомобіля «Рено», з’їжджаючи із мосту, помітив задимлення моторного відсіку. Чоловік зупинив вантажівку, проте відбулося загоряння, та у результаті чого кабіна транспортного засобу вигоріла вщент.

На Знам’янщині горіла вантажівка

Через палання вантажівки виникли певні незручності для інших учасників дорожнього руху під час проїзду цією ділянкою шляху, проте завдяки умілим регулювальним діям знам’янських поліцейських ситуацію протягом нетривалого часу вдалося стабілізувати.

На Знам’янщині горіла вантажівка

На щастя, у цій дорожньо-транспортній пригоді обійшлося без постраждалих. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Шановні учасники дорожнього руху! Будьте взаємоввічливими, уважними та обережними на шляхах! Не порушуйте правила дорожнього руху! Пам’ятайте, що наші життя та здоров’я, а також життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху, лише у наших з вами руках!

"ВК" у PDF